MIRA MI BLOG

miércoles, 6 de mayo de 2015


Audacity és un programa multiplataforma de gravació i edició d'àudio, fàcil d'usar i lliure. La part gràfica ha estat feta amb la llibreria wxWidgets. És un programa multiplataforma i es troba disponibles en diversos idiomes incloent el català.
Va ser creat per Dominic Mazzoni mentre era estudiant a la Carnegie Mellon University. Mazzoni treballa actualment a Google però continua com a principal desenvolupador del programa amb l'ajuda de voluntaris d'arreu del món. Es tracta d'un programa d'edició de so amb un gran popularitat, a finals de 2010 era el 10è programa més descarregat des de SourceForge.net amb uns 72 milions de descàrregues.

Ultimament hem estat utilitzan l'audacity per fer varies coses, crea una sequencia de sons o inserta una melodia de fons per exemple.Tot aixo ha sigut bastant facil pro s'ha complicat amb el nou teme de projecte.

 App Inventor és un entorn integrat de desenvolupament que permet crear aplicacions mòbils per al sistema operatiu Android. De forma visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, l'usuari va enllaçant un conjunt de blocs per crear l'aplicació. El sistema és gratuït i es pot descarregar fàcilment de la web. Les aplicacions fruit d'App Inventor estan limitades per la seva simplicitat, tot i que permeten cobrir un gran nombre de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.

En aquest projecte hem fet varies aplicaccions amb app inventor pro s'ha de dir que el nivell per poder utilitzarlo per mi es bastant alt , aixo a vegades complica las cosas massa pro es poden fer coses impressionants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario